WERK XII: Kampeer één nacht in de Vlaamse Rand

 Betaalbaar wonen is een van de absolute prioriteiten voor N-VA Vlaams-Brabant. Tijdens de vorige regeerperiode konden we onze stempel drukken op dit dossier. Zo blijkt o.a. uit de goedkeuring van het ‘decreet Demesmaeker’ maar ook uit de structurele verhoging van de middelen van VLABINVEST, de huisvestingsmaatschappij die zich specifiek toelegt op de woonproblematiek in de Vlaamse Rand rond Brussel.

De N-VA wil echter nog een stap verder gaan om wonen voor jonge Vlaamse gezinnen in de Rand opnieuw betaalbaar te maken. Dit kan door de invoering van uitgebreide voorkooprechten en voorrangsregelingen.

Mijn laatste WERK draaide dan ook rond dit thema. Om het gebrek aan betaalbare woningen aan te klagen, kampeerde ik vannacht samen met onze N-VA schepen te Kortenberg, Bart Nevens, in een tentje in de mooie Rand.

 

 

 

Ziezo, mijn XII WERKEN zitten er op. Ik vond het ontzettend fijn om doen en wil iedereen die hieraan meewerkte uitdrukkelijk bedanken, ik som ze even op:

Dieter, Arnout, Davy, Desi, Hans, Stefaan, Lieven, Frank, Els, Bart, Johnny, Purs, Jacky, Bram, Tamara, Hilde, An, Karl, Mark, Tine, …

En nog vele, vele anderen…

Vanavond nog ons Catalaans eetfestijn te Lubbeek en dan zit deze campagne er weer op.

Op naar 2011!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s