Vis noch vlees

 Het Vlaams Belang doet met haar nieuwe visietekst ‘van Vlaams Belang naar Vlaams belang’ wat ze zelf zo verafschuwt: politieke onduidelijkheid creëren. De tekst is vis noch vlees. Hoe doe je dat: volks-radicaal en compromisloos besturen? Valkeniers’ opdracht is mislukt. Het cordon zal ook in 2012 nergens doorbroken worden. De relatie met de media zal niet verbeteren. De Winter komt in nog geen honderd jaar in de Laatste Show. Het verlies is alweer op conto van de Vlaamse zaak. Maar ja, wat wil je met onversneden racisten als Filip De Man in de top? Wat was onze vriend weer in zijn nopjes vrijdag in Sint-Pieters-Leeuw. ‘Want per slot van rekening zijn wij baas in eigen land!’ Zo is dat Mijnheer De Man, zo is dat.

Ik begrijp echt niet dat ze zoveel schrik hebben om hun extreemrechtsevleugel te schofferen. Hallo jongens, er is geen alternatief op rechts. Het aantal Vlamingen dat het VB ‘te links’ vindt is nihil. Politiek-strategisch vallen er enkel stemmen te rapen in het centrum.

Tja ze doen maar, zoals ik zei, het verlies is voor de Vlaamse zaak. Ze blijven dood Vlaams-nationaal gewicht.

Ah ja en nog iets, moesten de gedegouteerden nu plots het N-VA-licht zien, ze zijn wat mij betreft enkel welkom indien ze hun mandaat ter beschikking stellen van de partij die ze verlaten. Die zetels komen het VB toe en niet de N-VA. Ik heb het al eerder geschreven, de mensen (mezelf incluis) hebben het echt zo gehad met die politieke overloperij. Blijf waar je bent en als het stormt, trek je kop in kas en zet door.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s