Onbreekbaar

 Mijn broer is vennoot bij Sportizon, na het Golazo van Bob Verbeeck, de grootste speler op de belgische markt van sportevenementen en sportmarketing.

Gisteren organiseerden ze samen met de vzw Straatrijk voor de 5de keer, Unbreakable, hét officieuze WK breakdance, zeg maar. Veel sfeer, veel volk en vooral veel vette ‘moves’ en ‘breaks’.

Leuven was ook dit jaar de fiere gaststad, voordien in Het Depot, ditmaal in de veel grotere Sportoase. Ik vond het persoonlijk in Het Depot leuker omdat het een zaal is die zo uit 8 mile kan komen, maar het voordeel aan de Sportoase is dat er veel meer volk binnen kan én dat er dan in de namiddag verschillende workshops georganiseerd kunnen worden. En geef toe, welke kleine breakdancer droomt niet van een dansles van de beste breakdancers ter wereld?

Het Journaal bracht ook een reportage op haar laatavondnieuws. Klik hier om ze te bekijken.

Toch ferm dat zowel de stad Leuven (met dank aan sportschepen Els Van Hoof) als de provincie Vlaams-Brabant en het Topsport Vlaanderen van onze sportminister Muyters dergelijke alternatieve sporttakken en initiatieven ondersteunt. Want topsport is dit zeker.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s