Dehaeneeee!

 Het kopstukkendebat van de Vlaamse Debatclub Lubbeek vindt dit jaar plaats op 30 april. Enkele dagen nadat Dehaene met zijn voorstel tot splitsing van B-H-V op de proppen zal zijn gekomen. Zoals het er nu naar uit ziet, zal Vlaams-Brabant branden. Kortom, een ideaal moment voor een stevig kopstukkendebat. Annemans, Dedecker en Jambon zegden al toe. Maar van de CD&V geeft niemand thuis. Normaal zou Michel Doomst deelnemen namens CD&V, maar hij belde af. Samen met al zijn collega-kopstukken: Thyssen, Peeters, Vervotte, Vanackere, Devlies, Van Rompuy, De Crem, Vandeurzen, … Alle mogelijke ‘foefjes’ zijn goed om toch maar niet naar ons steeds drukbijgewoonde debat te Lubbeek te hoeven komen… Schrik om af te gaan als een gieter.

Ik vind dit echt schandalig. CD&V durft zich nog niet meer te verantwoorden aan een zaal vol kiezers. Hoe is het ooit zo ver kunnen komen. Wie gelooft die mensen nog?

Als het zo zit dat geen enkele CD&V’er de kiezer nog recht in de ogen durft kijken, wel dan moet Dehaene het zelf maar komen uitleggen in Lubbeek.

Vind je ook dat Jean-Luc Dehaene namens CD&V naar ons debat te Lubbeek moet komen? Aarzel niet en stuur hem een mailtje op:

jean-luc.dehaene@europarl.europa.eu

Bedankt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s