Vlaanderen Naziland

Steeds meer Vlamingen storen zich aan de diabolisering van de N-VA, van Bart De Wever en van ons democratisch streven naar meer Vlaanderen.

Kenmerkend hiervoor is het feit dat de populariteit van Bart De Wever aan de andere kant van de taalgrens niet eens gepeild wordt bij de peiling van La Libre Belgique. Bartje moet hangen, enkel de shitlist hoort hem toe. En dit terwijl Di Rupo volgens deze laatste peiling, na Bart De Wever de populairste politicus van Vlaanderen is geworden. De Vlamingen lijken hiermee een signaal te willen geven dat ze hem eventueel willen aanvaarden als premier. Op voorwaarde dat hij ons onze staatshervorming geeft. De Vlaamse vredespijp is aangestoken, de Franstalige blijft stevig op zak. ’t Blijft natuurlijk leuker om de Vlamingen voor zwartzakken uit te maken. Van een stereotiepje meer of minder is toch nog niemand gestorven, of toch?

Een gedachte over “Vlaanderen Naziland

  1. Tja, ik denk dat men in Wallonië niet weet wat hun overkomt: een Vlaming die het been stijf houdt, stel je voor! Vroeger kon men er steevast van uitgaan dat Vlamingen voor de verkiezingen “brulden” om achteraf een compromis te slikken. Die tijden lijken voorbij, en in al hun verwarring komen ze nog steeds niet verder dan moddergooien… (Niettegenstaande ik best geloof dat er tegenwoordig Waalse politici zijn met goede wil)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s