Mooi! Weer De Leeuw

Dit land wordt van oudsher bestuurd door de vakbonden, de ziekenfondsen en hun respectievelijke politieke partijen, het regime, zeg maar. Het steekt dan ook vreselijk dat de N-VA als ongebonden, zuilenvrije partij de grootste van het land is kunnen worden. Hun steeds kleiner wordende macht frustreert enorm en leidt tot irrationaliteit. De arrogantie en botheid van ABVV-voorzitter Rudy De Leeuw zijn een zegen voor onze partij. Na ‘Mooi Weer! De Leeuw’ in Nederland, ‘Mooi! Weer De Leeuw’ in Vlaanderen.

Dat ze een campagne voeren tegen ons, is hun goed recht. Ze doen maar. Maar ik ben wel verbolgen over hun pamflet dat momenteel ad valvas uithangt op het Ministerie van Financiën te Brussel ( FOD-FIN ), meer bepaald in de Noord Galaxy toren.

Dit pamflet is een regelrechte aanval tegen ons als politieke partij. De locatie waar deze pamfletten zijn opgehangen ( ad valvas op een openbaar ministerie ) vind ik niet kunnen aangezien mij dit niet de plaats lijkt om politieke statements te doen. Tevens biedt dit niet de mogelijkheid om enig weerwerk te bieden tegen bepaalde argumenten en standpunten.

Het zal u ook niet verbazen dat het ophangen van dit pamflet is goedgekeurd door een Franstalige ambtenaar…

Let vooral op de VU ET APPROUVE rechtsonderaan!

Geen mens die zich kan voorstellen dat zoiets ad valvas zou verschijnen over de PS, Cdh, Cd&V, Spa, MR, VLD, Groen of Ecolo…

Ik interpelleer hierover eerstdaags Vervotte (ambtenarenzaken) en Reynders (financiën).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s