‘Gouden Stem’ Johan Roggen kiest N-VA

Johan Roggen: ,,In al die jaren heb ik me nog maar twee keer vergist.'' Patrick Bollen <br>

Voormalig VRT-radiomaker en ‘gouden stem’ Johan Roggen kiest voor de N-VA

De gemeenteraadsverkiezingen komen dichterbij. De lijstvorming is in heel het land volop bezig. N-VA Lubbeek is fier om de kandidatuur van de gewezen VRT-radiomaker Johan Roggen (65j.) te mogen aankondigen. Johan Roggen: “Als overtuigde Vlaming kies ik voor de N-VA omwille van haar consequente en rechtlijnige houding. De N-VA-ploeg onder leiding van Kamerlid Theo Francken is in Lubbeek de beste garantie op een ander beleid. Want na jaren stilstand moet er nu verandering komen in onze gemeente.” De gemeente Lubbeek kwam in 2010 maandenlang erg negatief in de nationale media omwille van haar complete onbestuurbaarheid. Vlaams Minister voor Binnenlands Bestuur Geert Bourgeois (N-VA) dreigde er zelfs mee een regeringscommissaris naar Lubbeek te sturen, iets wat van het Voeren van Happart in de jaren ’80 geleden was. Voormalig hoofdpresentator VRT – Radio 1 Johan Roggen zal de gemeenteraadslijst mee ondersteunen.

Johan Roggen begon z’n radiocarrière op 9 februari 1973 bij de toenmalige BRT 1 op het Flageyplein. Nauwelijks vier jaar later schakelde de gewezen hoofdregisseur Gaby Moortgat, zelf 30 jaar de ‘gouden stem’ achter de ‘Inlichtingen voor duivenliefhebbers’, Johan in als z’n vervanger samen met de inmiddels overleden Wim De Lathouwer. Zowat twintig jaar geleden nam Roggen de informatieverwerking en de presentatie van dit bekende programma helemaal in eigen handen.

“Het voortdurende geruzie in ons gemeentebestuur is voor mij de druppel die de emmer doet overlopen. Ik wil niet bij de pakken blijven zitten. Er moet dringend verandering komen in Lubbeek. De N-VA is het enige geloofwaardige alternatief voor de ruziemakers van Lubbeeks paarsgroen. Na 40 jaar VLD-hegemonie, is het tijd voor een nieuw verhaal.” besluit Johan Roggen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s