Vooruit!

Lubbeek: N-VA, CD&V en Lubbeek Leeft kiezen samen voor een positief project

In Lubbeek, waar de N-VA als grootste partij 7 zetels veroverde, wordt Theo Francken de nieuwe burgemeester. CD&V stapt met 6 raadsleden waaronder kopman Paul Duerinckx mee in de coalitie, die nog extra verstevigd wordt met de 2 raadsleden van Lubbeek Leeft van Gilberte Muls. Dit akkoord kwam gisterenavond uit de bus na onderhandelingen tussen de lijsttrekkers.

Met deze coalitie komt een eind aan de jarenlange overmacht van de VLD in Lubbeek en wordt de kracht van verandering tastbaar.

De afgelopen jaren haalde Lubbeek vooral het nieuws door de discussies binnen de bestuursploeg en politiek gehakketak. Hier komt nu een eind aan. De kiezer heeft zich duidelijk uitgesproken voor een positief project. De nieuwe coalitie zal een open en eerlijk bestuur hoog in het vaandel dragen.

De komende dagen en weken wordt verder gewerkt aan een gedetailleerd inhoudelijk beleidsprogramma voor de komende jaren.

Advertentie

2 gedachtes over “Vooruit!

  1. Proficiat met je overwinning.Spijtig dat ik als Leuvenaar niet hetzelfde kan zeggen omdat we opgescheept blijven met”onzen napoleon”
    Luc Steemans(uit vervlogen bij de jommentijd onder den toren)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s