De zwarte weduwe van de Jihad

Ik heb hemel en aarde bewogen om een akkoord te bereiken met Marokko over de terugkeer van illegale Marokkanen. We hebben dit akkoord (MoU) in 2016 ondertekend.

Mijn opvolgster De Block heeft die gesloten deal gewoon laten schieten. Het akkoord is vorig jaar eenzijdig door Marokko terug opgezegd.

Staatssecretaris Mahdi schuift de hete aardappel door en wil nu dat de EU Marokko op de vingers tikt. Het is te zeggen, hij wil dat de EU Marokko minder beloont, over echte economische of handelssancties spreekt hij zich niet uit. Zijn voorstel is een zwaktebod en dan nog een met minimale kans op slagen als je weet dat de onderhandelingen voor het EU-Marokko terugname-akkoord al twintig jaar lopen zonder enige vooruitgang en dat Marokko recent nog bevoegd Europees Commissaris Johansson de deur wees met haar vraag om illegale migranten die via Marokko de EU zijn binnengedrongen, terug te nemen.

De waarheid is dat de Europese Unie compleet verdeeld is als het gaat over de aanpak van landen als Marokko en Turkije (denk maar aan de EU toetredingssteun die Turkije nog altijd ontvangt). Elke hoofstad heeft haar eigen agenda.

Mahdi’s stoere communicatie wordt met de dag pijnlijker. Herinner u de fors aangekondigde bouw van nieuwe gesloten terugkeercentra die blijkbaar pas ten vroegste volgende legislatuur in 2025 klaar zullen zijn, zijn peperdure terugkeerchartervlucht naar het visumvrije (!) land El Salvador, de eerste ‘special flight’ met de volle twee (ja, 2!) man aan boord, het uitzetten van een haatpredikende imam via een BGV-papiertje ná het verstrijken van zijn reguliere visumtermijn en het ridicule, juridisch kaduke idee om illegale Marokkanen eerst naar Spanje terug te sturen, in de hoop dat Spanje ze dan zelf wel naar Marokko zal repatriëren. De intenties kunnen dan nog goed zijn, met deze linkse regering zal het niks worden. Over migratie moet en zal vooral gezwegen worden.

Deze regering geeft subsidies aan islamisten, laat in Frankrijk verboden islamistische organisaties hier terug wortel schieten en laat de moeder van de jihad vrij. En ze durft de ayatollahs van Iran diplomatiek zelfs niet op de vingers tikken als zwart op wit bewezen is dat hun ‘diplomaten’ hier terreuraanslagen plannen.

Dergelijke slappe houding tav radicale islamisten zullen we vroeg of laat duur betalen. En dan zullen ze weer allemaal naar elkaar wijzen en met de mond vol tanden staan.

PS: Malika Al Aroud haar Belgisch verblijfsrecht kon enkel ingetrokken worden omdat ik de wet verstrengde. Hysterisch links noemde dat toen ‘de deportatiewet van Francken’. Belachelijk en overroepen zoals al hun kritiek. Het Hof van Cassatie bevestigde vorige zomer deze wet en de intrekking van haar verblijf.

Advertentie

Een gedachte over “De zwarte weduwe van de Jihad

 1. En dan schrikken die onbekwame politieke “leiders” dat de mensen massaal op rechts stemmen. Doe zo verder zou ik zeggen, de keuze in het stemhokje wordt er alleen maar gemakkelijker op. Maar het zal wel weer de fout zijn van de “domme” kiezers natuurlijk, dat rechts opkomt.
  Ik dacht dat de politiek het volk moest vertegenwoordigen. Dat kan natuurlijk alleen maar in een democratie. Ach, de democratie, we kunnen daar alleen maar van dromen.

  Kadhafi zei het nog voor zijn dood: “We (en daarmee bedoelde hij de islam) zullen Europa veroveren. Niet met wapens, maar via de baarmoeder.” En dom Europa zet de poorten open.

  Herman De Croo citeert Goodluck Jonathan (oud-president van Nigeria):
  “‘Herman’, zei Jonathan mij vier jaar geleden, ‘als we dat echt zouden willen, doen we jullie in drie jaar dood. We kill you, my friend. We sturen jullie elk jaar drie miljoen zwarte gelukzoekers en al jullie regimes liggen binnen de kortste keren op hun gat.”
  In plaats van de Westerse hulp af te nemen na zo’n dreigementen, stelt De Croo doodleuk voor om nog meer geld naar Afrika te sturen, waardoor de bevolking nog meer zal exploderen (ze zijn tegen voorbehoedsmiddelen en geboortebeperking), en er nog meer naar hier zullen komen. De westerse waarden zullen nog meer onder druk komen te staan. En dan denkt De Croo dat hij wijs is. Ongelooflijk!

  Als je zo’n dreigementen krijgt uit landen waar wij ontwikkelingshulp voor betalen, dan zou een harde repliek op zijn plaats zijn. Maar nee, we zetten de poorten wagenwijd open en we geven nog meer geld.
  Ziet de politiek niet in dat dit een eenrichtingsverkeer is? Ze komen naar hier, maar je kunt ze niet terugsturen (ze willen ze niet terug nemen). Wij betalen, maar ze eisen steeds meer. Ziet de politiek niet in dat dit de uitvoering is van Kadhafi’s voorspelling?

  Als men ermee dreigt om Europa kapot te maken, dan mag Europa gerust wat strenger en harder zijn.
  Natuurlijk zijn de kapitalisten hier heel blij mee. Zo zet men de westerse arbeider onder druk om nog meer, voor nog minder geld te werken, want er staan duizenden ongeschoolde Afrikanen klaar om tegen een lager tarief hun job over te nemen. En voor hen kan alles! Bidden op het werk? Geen probleem, we voorzien een gebedsruimte! Alle eisen worden ingewilligd. Nederlands spreken? Ach, dat hoeft helemaal niet, wij passen ons aan! Een groot verschil met hoe de westerse arbeider behandeld wordt. Men vergeet echter dat het kapitalisme hier maar tijdelijk kan van profiteren. Ooit stort het systeem in op deze manier. Hoe hoger men zit, hoe dieper men valt. Men beseft niet dat hun onterecht toegeëigende weelde gestolen werd op de rug van de arbeiders. Dat kan natuurlijk alleen maar met de hulp van de politiek. De meeste politiekers zijn dan ook de marionetten van de kapitalisten.
  Is het dan raar dat het volk walgt van deze “leiders”?

  Vriendelijke groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s