Kitty

In Brussel heb je nu ook een Mehdi Bouda plein. Gisteren vond er een baskettornooi plaats en kwam PS-burgemeester en baas van de politie, Close er spreken. Bouda’s standbeeld werd onthuld. Het is een gedenkteken tegen het geweld door politie. Ook Anderlecht heeft al dergelijk plein. Er zullen er ongetwijfeld nog volgen.

Mehdi Bouda overleed twee jaar geleden nadat hij op de vlucht sloeg voor de politie. Hij liep onder een combi. De politie maakte hierbij, volgens de rechters, geen enkele fout. Van enig politiegeweld was absoluut geen sprake. Het was een tragisch ongeval zoals er elk jaar heel wat gebeuren. Toch zetten linkse politici in Brussel en elders hun (jonge) bevolking op tegen hun eigen korps. Dat die Brusselse politiekorpsen dat allemaal blijven slikken, blijft me verbazen. Dat dit regelmatig leidt tot rellen en plunderingen toont de tikkende tijdbom.

Het blijft wachten op een Kitty Van Nieuwenhuyzenplein. De daders zijn intussen wel al op vrije voeten.

Advertentie

2 gedachtes over “Kitty

  1. Het wordt hoog tijd dat de NVA en het Vlaams Belang de handen in elkaar slaan.
    Als de NVA- en Vlaams Belang-kiezers dan in 2024 voor een meerderheid zorgen, kan die hypocrisie tegengehouden worden. Als de NVA het Vlaams Belang blijft afwijzen, kunnen we nog voor het Vlaams Belang stemmen. Dan maar één grote partij met een absolute meerderheid.
    Anders zal het alleen maar erger en hypocrieter worden.
    Is dat de “beschaving” die we willen?

    Mvg

  2. Dus criminelen krijgen nu pleinen en standbeelden?? Leg mij eens uit waarom ik als autochtone gezagsgetrouwe burger van dit land de wet nog zou opvolgen?? 🤮🤮🤮🤮

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s