Vrouwe Justitia en de links-liberale opperpriesters

De links-liberale deugpolitie wil almaar vaker ‘foute’ meningen verbieden en bestraffen. Conservatief rechts verdedigt de vrije meningsuiting. Ooit was het omgekeerd. Dit vormt het beste bewijs dat we in een groot stuk van het Westen in een links-liberaal paradigma leven. Dat links daarbij schaamteloos seksistische uitspraken van een plastische chirurg vergelijkt met het verheerlijken van IS en ander islamitisch terrorisme, toont hoe dicht ze met hun morele superioriteitsdenken tegen de zon aan vliegen.

Dat ook de rechterlijke macht steeds vaker ingeschakeld wordt om het gelijk te halen, is een kwalijkere evolutie. De blinddoek van vrouwe Justitia is afgerukt. En dat alles in het kader van de ‘goede kant van de geschiedenis’, zoals Charles Michel oreerde na de eigen regeringsval omwille van ons verzet tegen het mondiale Marrakeshpact over migratie. De strijd tegen ‘fakenews’ en het juridisch verbod op ‘haatspraak’ of ‘hatespeech’ zijn de perfecte subjectieve wapens in handen van links-liberale leiders en hun rechterlijk gevolg.

Ooit zal ook dit Westers paradigma haar einde kennen en zal het hyperindividualisme en woke-isme in deze emo-maatschappij terug plaats maken voor het meer conservatieve gemeenschapsdenken. Maar nu nog niet, het zal zijn tijd duren. En het zal nog even erger worden. Toch zie ik de eerste lenteknoppen al verschijnen. Geen tronen blijven staan. Ook deze niet van opperpriesters als Calvo en Almaci.

Pantha rei.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s