Klimaatterreur

Klimaatactivisten komen wereldwijd in opstand.

Ze vandaliseren er op los, smijten met soep en verf en plakken zich met huid en haar vast aan eeuwenoude kunstwerken en ander sacraal Europees erfgoed.

Hercules verslagen

In Italië bezetten ze massaal autostrades en in Schiphol blokkeren ze al dagen de luchthaven van de privéjets. Een urgent medisch transport is geannuleerd en ze verhinderen een militair C130 Hercules toestel dat hoofdzakelijk humanitaire opdrachten oa voor de noodlijdende Oekraïense bevolking uitvoert, op te stijgen.

Poetin lacht

Waarom de Nederlandse regering deze klimaatgekkies – in tijden van oorlog in Europa – niet als de bliksem van de tarmac verwijdert, is me een raadsel. Poetin lacht zich een breuk om zoveel Westerse waanzin.

Tihange 2

Is het je trouwens ook opgevallen dat die klimaatgekkies nooit betogen voor kernenergie, de properste energie? Ik nodig ze bij deze uit om op 1 februari mee te komen betogen tegen de sluiting van kernreactor Tihange 2…

Ecocide

België doet er natuurlijk nog een schepje bovenop. De Vivaldesque klimaatdeugbende zal ‘ecocide’ in de strafwet schrijven, zo kondigde ze afgelopen weekend aan. Ze willen zo ‘de natuur rechtspersoonlijkheid geven’. Veel gekker moet het niet worden. De boulevard voor activistische rechtspraak ligt wagenwijd open. Het primaat van de politiek wordt vervangen door de dictatuur van extremistische vzw’s en ngo’s genre Klimaatzaak, Extinction Rebellion en hun vernauwde woordvoerders.

Kameraad Greta

Heb je trouwens Greta’s fulminante scheldtirade tegen het kapitalisme gehoord? De ware agenda komt boven. ‘Als het marxisme en het fascisme samen een kindje zouden maken, dan zou dat op het woke-isme lijken.’ schrijft Paul Boonefaes op Doorbraak.be vandaag. Geef hem maar eens ongelijk.

Met de dogmatische Groenen aan het stuur gaat de wereld om zeep. Daar zijn zelfs de fossiele brandstoffen niet tegen opgewassen.

Basta

Smijt die klimaatterroristen in de gevangenis, breek elke blokkade direct af en sleep die extremistische vzw’s voor de rechter. Basta così.

Advertentie

Een gedachte over “Klimaatterreur

 1. Stel dat “extreem rechts” of “rechts” zoiets doet… Europa zou te klein zijn. Ik heb “rechts” en “extreem rechts” nog niet op zo’n dogmatische waanzin betrapt. En toch waarschuwt men voor “rechts”. Dat zegt veel over de machthebbers.
  Maar ja, de NVA is niet veel beter hoor. Hoe gaan ze die waanzin ooit stoppen als ze niet willen samen werken met het Vlaams belang? Hoe gaan ze de waanzin van het “Vlaamse mensenrechten-instituut” tegenhouden? Tja… Blijkbaar wil de NVA geen verandering. Democratie is voor de NVA ook maar een bijzaak, net zoals bij die “woke”-dogmatici.

  Lees eens het originele “Mein Kampf”, NIET de “verantwoorde versie” (lees: gemanipuleerde versie). Je zal veel zaken herkennen van wat er nu gebeurt in Europa. Maar natuurlijk! De mensen mogen dat niet weten! Nee, we schrijven een “verantwoorde versie” (lees: gemanipuleerde versie) waar alles uit de context gehaald wordt en de mensen dom gehouden worden. We laten onze “geleerden” op TV wel een ander verhaal verzinnen, ze kunnen het toch niet controleren als we dat boek laten verdwijnen.
  Leren ze de studenten ook dat de communisten geen enkele andere mening/visie toelieten in die tijd (met geweld!)? Leren ze de studenten ook hoe de DDR ontstaan is? Legt men de studenten uit wat er nu gaande is in Europa? Nee, natuurlijk niet! Ze hebben iets te verbergen…
  Maar ik ken het “antwoord” al hoor: ik zal wel een “nazi” zijn! Een andere mening/besluit = “nazi” of “racist”.
  In een open democratie mogen de mensen zelf op onderzoek gaan en een eigen besluit vormen, zonder censuur! De censuur heeft natuurlijk een reden… Wat zouden de machthebbers te verbergen hebben? Ga op onderzoek!

  En wat doet de NVA? De kiezers eerst verandering beloven, om daarna een middelvinger naar de kiezers op te steken! Ik hoop dat er in 2024 veel kiezers hun middelvinger naar de NVA op steken.
  Een democratie…. Daar kunnen we alleen maar van dromen!

  MVG van een ex-NVA-stemmer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s