Basta la comedia

Wat een politieke week. 🤯

Wat ik ervan begrepen heb.

Dus diegene (De Bleeker) die de waarheid sprak over de desastreuze begroting moest ontslag nemen, diegene (De Croo) die de bevolking wil blijven voorliegen over de echte toestand van onze rampzalige staatskas mag blijven, de minister (Van Quickenborne) die – na de terroristische moord op een onschuldige agent – de politievakbonden vals betichtte van politieke spelletjes en plat loog op TV over de seponeringen bij agressie tegen politie, mag ook blijven. Diegene (Bouchez) die niet meer akkoord is met het groene dogmatisme en de blokkering van de verkoop van militair materieel aan trouwe bondgenoten het Verenigd Koninkrijk en Oekraïne, mag de bonen vreten omdat er ‘een militair geheim’ gelekt is, maar de groene minister (Gilkinet) die de verkoop blokkeert en een megadiplomatieke rel veroorzaakt met het VK die mag gewoon op zijn stoel blijven zitten. 🪑

Ik denk dat het tijd is om de stekker uit deze regering te trekken, het collectief ontslag aan te bieden aan het paleis en nieuwe verkiezingen uit te schrijven.

Basta la comedia.

Een gedachte over “Basta la comedia

 1. Akkoord: de stekker eruit!
  Maar welke regering zullen we krijgen als men de uitslag van de verkiezingen opnieuw niet respecteert? Welke regering zullen we krijgen als het Vlaams Belang, dat verkozen is door het volk, opnieuw niet mag meedoen?
  Welke regering zeg je? Dezelfde? En dan moeten wij dat serieus nemen???
  Dan doet de NVA mee aan de klucht die men “regeringsvorming” of “verkiezingen” noemt. Of aan de klucht van “volksvertegenwoordiging”.
  Het ene circus verwijt het andere circus.
  Weet je wat er gebeurt als een arbeider zo onbekwaam is? Onmiddellijk ontslag! Andere en betere!

  Mvg van een ex-NVA-stemmer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s