UNIA praat racisme aan

In een arrest van het Arbeidshof van Antwerpen van 4 oktober 2022 vind je onderstaande passage.

Het Hof wijst de eis van de allochtone werknemer van een poetsbedrijf wegens discriminatie af en in het arrest schrijft het Hof dat het gevoel van discriminatie actief werd aangepraat door UNIA, ‘op instigatie van mevrouw R’ …

Erg straf dat een Arbeidshof dit met zoveel woorden benoemt in een arrest.

UNIA is de links-activistische gedachtenpolitie van België. Ze krijgen miljoenen euro belastinggeld van Vivaldi om allochtonen op te zetten tegen hun werkgevers en tegen onze samenleving.

Wist je trouwens dat ze zelf mails sturen naar advocaten om tussen te komen in ‘zaken van strategisch belang’. Lees: hoofddoekenverbod, recht op bidden, halalmaaltijden, ramadan, handen schudden, recht op burqa/chador…

Ze komen dus helemaal niet op voor de kleine man of vrouw met een migratieachtergrond, maar wel om oorlogje te voeren tegen de in hun ogen rechtse, conservatieve, christelijke samenleving.

Tijdens de Vlaamse regeringsonderhandelingen hield het N-VA-onderhandelingsteam Liesbeth Homans, Zuhal Demir Nadia Sminate en ik het been stijf. Vlaanderen stapt uit UNIA.

Geen dag te vroeg.

Het Arbeidshof tikt UNIA zwaar op de vingers.
UNIA contacteert advocaten om tussen te komen ‘in zaken van strategisch belang’. Puur activisme.

Een gedachte over “UNIA praat racisme aan

 1. Voilà, daarom stemmen steeds meer mensen op het Vlaams Belang!
  De blanke man is het “kwaad” van de wereld, dus moet alles wat blank en westers is kapot geprocedeerd worden door advocaten die hun ziel verkopen voor zakken geld. Kijk maar naar de klucht met Abdeslam en co, die men een “proces” noemt, waarbij misdadigers meer rechten hebben dan slachtoffers, en “advocaten” ondertussen zakken vol geld opstrijken. Wie betaalt dat allemaal? Die “witte racisten” die geen woord meer mogen zeggen?

  Kijk naar het voetbal! Als negers zeggen dat er teveel blanken op TV komen en dat er meer “diversiteit” moet komen (lees: de blanken moeten weg), dan kraait er geen haan. Maar als blanken er met humor op wijzen dat hele voetbalploegen uit negertjes bestaan, door te zeggen: “Is dat FC Congo?”, dan is het plots “racisme”. Dus: negers mogen zeggen dat er teveel blanken zijn en mogen diversiteit eisen. Maar als een blanke erop wijst dat er geen diversiteit is in het voetbal, dan is het plots “racisme”. En dan komt er natuurlijk wel een proces, want de “witte man” is het “kwaad van de wereld”. Een gezond mens kan hier alleen maar kwaad om worden. Laten we eens massaal naar het Afrika van de negers emigreren en dan zeggen dat het allemaal negerbastions zijn (zoals men hier zegt dat het allemaal “witte bastions” zijn) en dat er meer “diversiteit” moet komen. Diezelfde activisten die hier de blanken weg willen, zouden nogal steigeren als blanken dit zouden eisen. En zo gaat het op elk vlak. Het is raar dat ze toch massaal blijven komen naar dit “racistische witte” continent. Of gaan ze toegeven dat het toch voor het geld is dat ze komen? Daar zijn ze blijkbaar niet vies van. Of komen ze met de motivatie die Kadhafi net voor zijn dood uitsprak?

  Maar het ergste van al, is dat de NVA wederom de middelvinger opsteekt naar de kiezers. Kijk naar wat Bart De Wever weer zei op zijn NVA-feestje. Hij is niet van plan om samen te werken met het Vlaams Belang. Dus komt er volgens hem automatisch een nieuwe Vivaldi door de schuld van de “domme” kiezers. Laat mij erop wijzen dat Vivaldi enkel kan doorgaan omdat de democratie genegeerd (van NEGEREN: als dat maar geen “racisme” is 😀 ) wordt. Stemmen heeft in dit apenland (*) blijkbaar weinig betekenis. Meer nog! In plaats van Unia komt men nu af – weer onder aanvoering van dwaas Somers – met het “Vlaamse mensenrechteninstituut”. Men gaat opkomen voor mensen die TEGEN mensenrechten zijn. Maar dat is natuurlijk maar bijzaak, zolang de “witte” westerse mensen en zaken maar verdwijnen.
  Het verbaast me dat men hier de Wetstraat nog niet bestormd heeft, of het corrupte misdadigersbastion dat men de “Europese Unie” noemt. Ik kan enkel tot het besluit komen dat de zogenaamde “politici” uit zijn op een burgeroorlog. Die waanzin valt anders toch niet te verklaren? Maar dat gaat die wereldvreemde en decadente “elite” natuurlijk rechtzetten in Davos! Laat me niet lachen!

  (*) ‘Apenland’, ook zo’n “mooi” voorbeeld. Als het over blanken gaat en je noemt het een apenland: geen probleem. Mocht je dit zeggen over een land met negers: de bom ontploft => “racisme”! Tja, de dwazen en hypocrieten regeren in dit tijdperk. Leve de “vrijheid” van spreken! Degenen die zogezegd tegen racisme strijden, stimuleren inderdaad net racisme. Ik zou me bijna willen verontschuldigen tegenover de mensen die ik destijds aangesproken heb bij echt racisme.

  Op wie kan de Vlaming nog anders stemmen dan het Vlaams Belang?
  Zou het probleem niet bij de “politici” kunnen liggen in plaats van bij het “domme” volk? 2024 wordt beslissend! Als Vlaams Belang niet mee regeert, koop dan maar al een hoofddoek voor jullie dochters. En vraag maar aan Poetin… uhh… het Vlaamse mensenrechteninstituut wat er wel en niet gezegd kan en mag worden.

  Mvg van een ex-NVA-stemmer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s