De moor van de Moor

Wie wil er bieden op een koffiezetapparaat? Op TV-toestellen? Op zetels, stoelen of bureaus?

Gisteren werd, in opdracht van de gerechtsdeurwaarder, de niet-essentiële inboedel van het Belgisch agentschap voor asielopvang FEDASIL opgeladen. Deze wordt nu openbaar verkocht. Dat kan vanaf vrijdagmiddag op:

Bied en koop ‘uw eigen spullen’ terug. Al deze zaken zijn immers destijds gekocht met belastinggeld. Uw geld. Nu worden ze openbaar verkocht om dwangsommen te kunnen betalen. Aan individuele asielzoekers die geen bed-bad-brood hebben gekregen terwijl ze er wel recht op hadden.

En houd u vast. Dit is nog maar het begin. In totaal gaat het over ‘honderden miljoenen euro’ aan dwangsommen die verschuldigd zijn en geïnd kunnen worden, aldus staatssecretaris de Moor zelf.

Volgende doelwit: het kabinet van Nicole de Moor. Haar koffiezet is niet meer veilig. Maar als men echt grote sommen wil vergaren, is het openbaar verkopen van historische kunstwerken die eigendom zijn van de Belgische Staat, niet uitgesloten.

Wat. Een. Dieptepunt. 😳

De oranje combo Mahdi-de Moor beloofden het plechtig: ‘Wij betalen geen dwangsommen!’

Een zoveelste gebroken belofte…

Gisterenavond keurde de Nederlandse Tweede Kamer een motie goed om samen met Denemarken het Australisch model in te voeren en de asielprocedure te externaliseren buiten de grenzen van de EU.

In België blijven de traditionele partijen zich vastklampen aan een naïeve ‘wir schaffen das’ aanpak van meer, meer, meer.

Stop de chaos. Australisch model nu!

Prettige dag, deel gerust. De waarheid heeft haar rechten. Moest dit bij mij gebeurd zijn, heel de goegemeente eiste mijn ontslag. Per direct.

Theo

FOTO: Koffiezet openbaar te koop op de Brusselse verkoopsite van de gerechtsdeurwaarders. Vrijdag wordt de inboedel van FEDASIL geveild. Verschijnt hier binnenkort ook die van Staatssecretaris de Moor?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s