Italië roept de noodtoestand uit

‘Het loopt compleet uit de hand aan onze zuidgrens. Door het mooie weer en overijverige ngo veerdiensten en mensensmokkelaars, komen er tienduizenden illegale bootmigranten toe in Italië en Griekenland.’ Dit schreef ik hier op 19 maart…

Exodus

‘Volgens het Italiaanse ministerie van binnenlandse zaken kwamen er tot 9 maart dit jaar al 15.823 bootmigranten toe in hun havens. Dit is een verdrievoudiging tov vorig jaar (5.976) en het jaar voordien (5.995).’

Vandaag zitten we al aan 32.000 bootmigranten op Italië. Een verviervoudiging tav vorig jaar. de Exodus komt op gang.

Noodtoestand

De rechtse regering Meloni roept nu de noodtoestand uit. Ze maakt geld vrij om meer illegale bootmigranten op te vangen in bijkomende asielcentra en ze wil ze ‘sneller terugsturen’. Yeah right. Ze vraagt ook aan andere EU-Lidstaten om ‘solidair’ te zijn en illegale bootmigranten over te nemen. Ze zegt er natuurlijk niet bij dat het overgrote deel van deze asielzoekers al jaar en dag doorreist naar West-Europa waar het manna uit de lucht valt en de gebraden kiekens in de mond vliegen. Ze vergeet evenzeer te melden dat de interne EU terugkeerafspraken ikv Dublin compleet falen oa door haar eigen stugge Italië.

Toon moed

Signora Meloni, doe wat nodig is. Toon de moed die het laffe Europese leiderschap niet toont en stuur al die boten terug naar van waar ze komen zoals Italië altijd gedaan heeft voor het waanzinnige Hirsi Jamaa arrest van het Europees Hof in Straatsburg. En verbied die opengrenzen veerboten nog aan te meren aan een Italiaanse haven.

Basta cosi.

Noodtoestand in België

Zou België niet beter ook de noodtoestand uitroepen? 7.000 veroordelingen. Duizenden asielzoekers op straat. 188 miljoen euro aan dwangsommen. Asielbudget van 850(!) mio euro. Alle records gebroken.

Of moeten ze hiervoor eerst de inboedel van het kabinet De Croo openbaar verkocht hebben?

PS: Volg het Belgische asieldebacle live op http://www.dwangsomteller.be

Advertentie

Een gedachte over “Italië roept de noodtoestand uit

  1. De Vlaming zal wel werken tot zijn 67ste om die gewenste migratiewaanzin (natte droom van de kapitalisten) te financiëren en de dikke nekken hun decadente loon en pensioen te betalen. Vraag het maar aan Siegfried Bracke (NVA). Maar arbeider, die dit land opbouwt, kost “teveel” geld! Tjonge, jonge…
    Misschien moet je de noodtoestand uitroepen binnen de NVA, zodat ze eens doen wat nodig is. Toon maar eens in 2024 hoe je dit wil oplossen! Ach, natuurlijk! Het zal weer de “schuld” zijn van de “domme” kiezer!
    Assita Kanko slaat de nagel op de kop. Maar wat hebben we aan woorden als deze niet omgezet worden in daden?
    Ondertussen zie ik Vlaanderen veranderen in een tweede Afrika. Wat een “verrijking”! Ik zie vooral haat naar blanken en joden, en een sterke islamisering. Ach, zolang “politici” en kapitalisten het maar goed hebben hè. Besef dat dit ook niet zal blijven duren!

    Mvg van een ex-NVA-stemmer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s