Theo tuurt

Welkom op mijn blog!

Als schalkse ruiter voor de Vlaamse onafhankelijkheid heb ik al heel wat watertjes doorzwommen. Na 10 jaar Wetstraat in fracties en op kabinetten werd ik op 13 juni 2010 verkozen tot Kamerlid voor de N-VA. Op 11 oktober 2014 legde ik de eed af als Staatssecretaris voor asiel & migratie en administratieve vereenvoudiging in de federale regering Michel I. In mei 2019 werd ik opnieuw verkozen tot Kamerlid voor Vlaams-Brabant met meer dan 122.000 voorkeurstemmen.

Hier lees je mijn mening over de actualiteit en kom je meer te weten over mijn politiek en maatschappelijk engagement.

En uiteraard is elke reactie meer dan welkom!

Gedreven groeten,

Theo Francken

theo.francken@n-va.be

3 gedachtes over “Theo tuurt

  1. Beste, volgens Sven Niis is de start van kapitaal belang,met de kopmannen als eerste de bocht ingaan.Nadien komt het op behendigheid of stuurkunst aan. Volgens mij(klein achterlichtje)loopt,rijdt hij een beetje vooruit op de feiten.
    Belangrijker zijn “de fysieke en geestelijke gezondheid”Een gezonde geest in…voor de start!Zuinig met de geneugten des levens. Helaas, helaas seks drank en rock&roll. Dan pas komt de keuze van het juiste materieel(dikke dunne tubes, de gepaste luchtdruk etc). Ja en dan moet ook nog ‘het weer’ meezitten op de wedstrijddag.
    Theo gij zijt goed bezig! Uwe fysiek is optimaal (dank zij An!!!) Drinkt met maten (meestal de vrienden)Wat seks en R&R betreft, de wilde jaren doven uit. En je zit bij de kopmannen, die eerste bocht is al genomen. Nu zal het afhangen van je stuurkunst en … niet vergeten, ook de supporters langs de kant kunnen het verschil maken!!! – Een gouden tip:regelmatig supportersbal, BBQ of m.a.w U laten zien en vooral laten horen. Citaat van een minister uit de tijd van Lubbers (NL)De weg van een politicus is niet recht, hij is niet krom steeds komt de politicus weerom(met andere uitleg met andere omstandigheden. Tot later voor de viering -politicus van het jaar2008 ! get.Stef

  2. In plaats van 1 Para Diest te sluiten.

    Diest zou een perfect Bootcamp kunnen zijn.
    Dieetkamp voor militairen met overgewicht.
    Alle kennis, accomodatie is in huis!
    De koks hebben kennis wan dieetvoeding,
    heb ik reeds nagevraagd.
    Bekijk het ruimer. Er zijn nog diensten waar dit fenomeen opduikt.
    Politie, brandweer, Civiele, …
    De bevolking heeft er baat bij dat deze hulpverleners
    fit en gezond blijven!
    Ze worden ook met overheidsgeld betaald = belastingsgeld !

    Dus, als de militairen niet op missie zijn,
    kunnen ze perfect training en begeleiding geven aan al deze ambtenaren !

  3. Pingback: 2010 in review « Theo tuurt naar Vlaanderen en de wereld

Plaats een reactie