Topdeal!

Goed en origineel nieuws!

Jarenlang huurden we gevangeniscellen van de Nederlanders in Tilburg. Volgens velen aan een veel te hoog prijskaartje. Maar jaren van onderinvesteringen onder de PS lieten weinig alternatieven. Deze regering sloot eind 2016 Tilburg. De gevangenispopulatie daalt immers, oa omdat we voor het eerst massaal criminele vreemdelingen het land uitzetten.

Ik heb al maanden een akkoord op zak met de Nederlandse overheid om een stevig deel van de gevangenis van Tilburg gratis te ‘recycleren’. We demonteren en transporteren met Defensie binnenkort 144 Tilburgse cellen en plaatsen ze in Antwerpen (Zandvliet), waar we er een nieuw gesloten centrum voor criminele illegalen mee construeren. Deze cellen hebben een metalen containerstructuur en zijn in goede staat. Deze recyclage is veel goedkoper dan een volledig nieuwbouw en dus een BESPARING van miljoenen. Zo geraakt de cirkel toch nog rond, mét een gezonde dosis creativiteit en lef. 😉

Ik heb aan deze buitengewone bilaterale deal met Nederland maanden hard gewerkt. Ik kon echter niet communiceren want ik kreeg maar geen groen licht van onze eigen regering voor het Masterplan gesloten centra. Nu dus wel.

Bedankt aan de Nederlandse overheid voor deze opportuniteit en voor de jarenlange goede samenwerking! 👍

IMG_0350

Een gedachte over “Topdeal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s