9/11 en de strijd tegen het islamisme

Het Vrije Westen mag nooit vergeten wat er op 9/11 gebeurde. De radicale islam hief de Saraceense sabel tegen onze ‘way of life’ en is sindsdien niet gestopt. Meer nog, ze is met de recente herovering van bakermat Afghanistan enkel gevaarlijker geworden.

Het trauma van 9/11 en de honderden aanslagen nadien maken onze lakse houding tav het islamisme des te onbegrijpelijker. Deze paarsgroene regering gaf het afgelopen jaar tot drie maal toe het slechte voorbeeld. Zo gaf ze subsidies aan het CCIB, waarvan de zusterorganisatie in Frankrijk verboden werd owv islamitisch separatisme. De paarsgroene regeringsleden gaven het slechte voorbeeld met hun buitenproportionele heksenjacht op ‘haatspraak’ en met hun naïeve benoeming van hoofddoekactiviste en Moslimbroedersympathisante Haouach tot regeringscommissaris bij het Instituut voor Gelijkheid van Vrouwen en Mannen.

Daarnaast is de naïeve regeringsvisie op illegale migratie en grensbescherming wraakroepend. Het Europese migratiemodel is failliet maar Paarsgroen blijft vasthouden aan dat oerdomme ‘wir schaffen das’. Ze kijken liever weg van de problemen, dan ze te benoemen en aan te pakken. Wat we nodig hebben is het Australisch model en veilige grenzen.

Elke kritiek op de radicale islam wegzetten als islamofobie en/of racisme is dodelijk voor een democratie en dus voor onze samenleving. Het is stuitend te moeten vaststellen dat 20 jaar na 9/11 de politiek-correcte goegemeente, waarvan Paarsgroen de politieke exponente is, dat nog steeds niet inziet. De goede kant van de geschiedenis is de blinde kant.

Een samenleving waar cartoonisten niet meer met de profeet durven lachen, leerkrachten geen cartoons van Mohamed mogen tonen en afvallige moslims als Lale Gül onder permanente veiligheidsbewaking en doodsbedreigingen moeten leven, is niet vrij. Hoogstens schijnvrij, maar vooral laf.

Afgelopen jaar stierf Kurt Westergaard, de Deense cartoonist bekend van de Mohammedcartoons. Ik herdenk vandaag ook hem. En iedere westerling die moet leven onder een fatwa.

Advertentie

2 gedachtes over “9/11 en de strijd tegen het islamisme

  1. Als ik momenteel kijk, naar wat er de laatste 18 maanden in België gebeurt is, dan zie ik weinig democratie, het heeft meer weg van het communisme.

  2. Volledig mee eens maar werk nu aub aan een sterk Vlaams front met VB! Dan pas kunnen we naar eigenbestuur gaan en het beleid uitvoeren dat de Vlaming wil. We hebben zo veel troeven om de sterkste regio in Europa te worden. We hebben alles, onderwijs, industrie, havens, sociaal beleid, ziekenhuizen, onderzoek, enz…
    Durf dit aan samen met VB en wees niet bang voor de tegenwind die dit gaat meebrengen. Geef eens een sterk, positief beeld van Vlaanderen met al zijn troeven en breng een positief verhaal ipv negativiteit die teveel naar voor komt.
    Ik wens u veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s