Campagne ’09: 1 MAN, XII WERKEN

  ALEA IACTA EST

De teerling is geworpen. Na het voorbereidende werk van de afgelopen weken, is het tijd om er echt in te vliegen. Geen overdaad aan markten en andere ‘m’as-tu-vu’ evenementen voor mij ditmaal, wel een campagne rond 12 uitdagingen. XII werken op 40 dagen. Niet zo zwaar als die van Hercules, maar toch ook niet van de poes. Telkens gekoppeld aan een Vlaams bevoegdheidsdomein en een concreet voorstel. Hier gaan we dan:

WERK I: LOOP EEN HALVE MARATHON

Op de Dag van de Arbeid, begin ik eraan. Samen met mijn goede collega en kandidaat op de Brusselse lijst, Lieven De Rouck, loop ik de halve marathon (21km) van Haacht (Tildonk).

 Met deze actie vragen we om sportparticipatie, ‘Sport voor Allen’, de volgende legislatuur een extra stimulans te geven. Niet door infantiele woordjes als ‘sportelen’ te lanceren, wel door een nieuwe, succesvolle campagne à la ‘Sport is tof!’ en ‘Als het kriebelt moet je sporten!’ op poten te zetten.

HET GOEDE DOEL

Daarnaast laten we ons tijdens deze marathon sponsoren voor het goede doel. Meer bepaald voor 2 vierdewereldorganisaties. Eén van hen is de vzw Frasodi. Opgericht vanuit de Brusselse Franciscaanse gemeenschap bedeelt zij voedsel onder de minderbedeelden. In Leuven doet buurtwerk ’t Lampeke al jaren hetzelfde. Met gezonde en evenwichtige buurtmaaltijden, biedt ze dagelijks tientallen mensen een moment van rust, genot, en sociale verbondenheid.

 

P.S.: Sponsoren kan tot en met 10 mei via het rekeningnummer: 001-3080460-10 met de vermelding van de boodschap ‘Steun sponsorloop Lieven & Theo’. Bedankt voor de steun!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s