Olympisch kampioen

Dit land is Olympisch kampioen belastingsdruk en overheidsbeslag met het dieprode Wallonië als de exponent ervan, maar niemand coördineert blijkbaar de grootste watersnoodramp in 35 jaar. Zonder de vrijwilligers was er zelfs onvoldoende voedsel.

Tientallen doden zijn geborgen, honderden huizen moeten worden gesloopt en duizenden mensen kregen de boodschap dat ze moeten wachten tot oktober (!) op elektriciteit. In sommige Afrikaanse landen gaat dat sneller.

Intussen is de Premier weg met vakantie en vernemen we dankzij zijn lijfblad Het Laatste Nieuws het wereldnieuws dat de De Croo’s een jachthond kochten. Een Hongaarse dan nog. Met grote flaporen.

Wat me erop brengt, denk je dat Viktor Orban met vakantie zou gaan moest half Hongarije onder water staan?

Woef,

Theo

PS: ik gun eenieder zijn vakantie, maar als Premier weet je dat het nu eenmaal bij de job hoort. Hij zou, gelet op de dramatische omstandigheden in het zuiden van het land, beter in het land gebleven zijn. That’s the discipline.

PPS: Zou Bart De Wever premier geweest zijn en in deze ongeziene rampspoed met vakantie vertrokken naar het buitenland, de media zouden moord en brand schreeuwen. Nu? Niets.

Advertentie

Een gedachte over “Olympisch kampioen

  1. Toont al weer eens aan dat het staatsmanschap van de ‘kleine De Croo’ heel poverkes is. Maar ook de Waalse kopstukken laten het afweten. Beschamende vertoning ( en gebrek eraan ) van al die gestemannekes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s