Straffeloosheid

Het leven zoals het is… lokale politie Lubbeek.

Goed nieuws toen ik gisterenmiddag binnenkwam op het politiekantoor voor een vergadering. Onze korpschef Walter meldde me dat er twee inbrekers in onze cel zaten. Ze waren even ervoor in de Jan Davidstraat op heterdaad betrapt door onze interventieploeg na melding van een burger. Twee illegale Algerijnen. Groot was mijn teleurstelling toen ik zonet vernam dat ze op bevel van het parket en Dienst Vreemdelingenzaken vrijgelaten zijn en aan het station van Leuven afgezet op de trein richting Brussel met een Bevel om het Grondgebied te Verlaten en de vraag om zich volgende maand aan te bieden aan de rechtbank. Geen van beide zullen ze uiteraard doen. Zo werden ze begin mei ook al op heterdaad gepakt bij een inbraak in Leuven. Ook toen zonder enig gevolg. Ze lachen onze agenten gewoon uit.

Begin mei werd onze gloednieuwe politiecel al volledig gemolesteerd door een dolgedraaide vreemdeling. Een illegaal uit… Algerije. Ook hem moesten we gewoon laten gaan van justitie en dienst Vreemdelingenzaken. De gepeperde factuur van de herstellingen stuur ik, als burgemeester en voorzitter van onze politiezone, naar de federale regering.

Ik ben het beu, beu, beu.

Wanneer gaat er eindelijk werk gemaakt worden van een terugkeerbeleid? Van nieuwe akkoorden met de Maghreblanden zoals ik die had en van een Australisch model zoals de Denen? Van een zerotolerantiebeleid? Mahdi’s en Van Quickenborne’s dure woorden klinken hol voor de mensen die elke dag op het terrein bezig zijn.

En als we dan toch bezig zijn, laten we ineens ook zoals Denemarken een akkoord tekenen met Kosovo om de criminele illegalen daar op te sluiten.

Het lachen zal hen wel vergaan.

3 gedachtes over “Straffeloosheid

 1. De burger is de illegale en vele legale niet Westerse vreemdelingen AL LANG BEU. Die maken de miserie veroorzaakt door hen ELKE DAG MEE… ik kan geen moslim/vreemdeling, blank of zwart, niet meer zien. Mijn hele buurt is net een Arabisch land waar je geen woord Nederlands meer hoort. De paar autochtone Belgen die er nog lopen verschuilen zich uit angst voor pesterijen van onze multiculburgers… U BENT HET KOTSBEU, KAN U FF RADEN HOE BEU IK HET BEN. ELKE DAG PESTERIJEN OMDAT IK 3 HONDJES HEB…. E L K E D A G O P N I E U W….. maar hey ik ben de racist en de fascist….. ik ben 62 nooit gedacht dat ik dit zou moeten meemaken

 2. Bevel land te verlaten en zich aanbieden bij de rechtbank?
  Dat moet u mij eens uitleggen hoe dat moet, ik ben maar een simpele jongen van het hageland.

 3. En nog steeds niet willen samenwerken met het Vlaams Belang!! Ongelooflijk!
  Zuhal zegt het ook nog eens in de Humo: “We moeten meer luisteren naar de burger.” Maar tegelijkertijd zegt ze dat ze geen samenwerking wil met het Vlaams Belang, de grootste partij. Is dat luisteren naar de burger? De burger moet dagelijks machteloos het racisme, geweld, respectloosheid en haat van die “nieuwkomers” ondergaan.
  Zuhal zegt ook dat ze erop rekent dat de Vlamingen de kaarten “slimmer” leggen in 2024, bij de verkiezingen. Dat is de taal van wereldvreemde politici. Ik had Zuhal hoger ingeschat, zeker na wat ze zelf heeft meegemaakt met de islam. Zelfs Assita Kanko waarschuwt hiervoor! Wel, laten we als Vlaming massaal op het Vlaams Belang stemmen, dan is er geen discussie meer mogelijk. Laten we de kaarten in 2024 slimmer leggen: één partij, het Vlaams Belang!
  De NVA toont haar ware gelaat: hypocrieten!

  Wat gebeurt er in de Blaarmeersen? Op het openbaar vervoer? In zwembaden? Op straat? Hoe worden vrouwen en meisjes behandeld? Hoe worden homo’s en transgenders behandeld? Hoe worden autochtonen behandeld in wijken waar ze in de minderheid zijn? Daar wordt niet over gesproken.
  Hebben ze ooit de feiten getoond in Kortrijk? Nee! Alles werd verdraaid zodat de Vlamingen er als “racisten” uit kwamen. Leg Q maar eens op de rooster! En die verdraaiingen verschenen zelfs op de Nederlandse televisiezenders. Van zodra migratie er mee te maken heeft, wordt alles toegedekt. Mijn vertrouwen in de VRT is verdwenen in 2005, toen alles verdraaid en verzwegen werd. En nu zou die leugenzender het keurstation willen worden wat “fake” en “realiteit” betreft… Kan het nog waanzinniger?
  Een illegaal die hier met een kraslot een mooi bedrag wint, krijgt plots alles voor elkaar, tegen de wetten in. Hij heeft zelfs een advocaat die hem verdedigt… Moet er nog zand zijn?
  Het is een tikkende tijdbom. Straks is het te laat! West-Europa is naar de kloten, met dank aan onze niet-verkozen “politici”.
  Het wordt me steeds duidelijker waarom het originele ‘Mein Kampf’ moest verdwijnen: Hitler beschrijft daarin pijnlijk wat er nu gebeurt in “Europa” (niet langer voor de Europeaan). De Europese volkeren moeten kapot, zodat niet langer de volkeren regeren, maar het kapitalisme. Zodat landen niet langer soeverein zijn, wat we ook duidelijk zien. Het kapitalisme geeft geen reet om het volk, het gaat om macht.
  Men waarschuwt nu voor het “gevaarlijke” China… Maar wie maakt China zo sterk? Juist: westerse bedrijven die naar daar vertrekken om te profiteren van de Chinese burgers die uitgebuit worden als slaven! Maar hier spreekt men over “mensenrechten”. Kan het nog hypocrieter? En kom niet af met de onzin dat de “consumenten” (blijkbaar zijn we niet langer mensen) hen daartoe aanzetten!
  En dan moet je eens zien en horen wat onze “geleerden” of “academici” komen verkondigen op de VRT (de leugenzender) over het originele ‘Mein Kampf’… Leugens en verdraaiingen! De meeste Vlamingen – vooral jongeren – kunnen dat niet verifiëren, want het boek is verboden! In het “vrije” Europa! Ze krijgen een “verantwoorde” versie (lees: gemanipuleerde versie) door de strot geduwd. Terwijl de haatdragende islam onder bescherming promotie mag voeren. Of zoals het racistische “Black lives matter” bescherming geniet en op een voetstuk gezet wordt. Het is duidelijk: migratie dient om de Europese volkeren en landen kapot te maken.
  En kom nu niet beweren dat ik een “nazi” ben omdat ik op de feiten wijs in ‘Mein Kampf’. Want dat is de favoriete sport van onze zogenaamde “neutrale” media. Neutrale media zijn gebaseerd op onderzoek, openheid (verifieerbaar!) en feiten. Ver te zoeken in België!

  Beste hypocriete politici,
  Denk eens aan het volgende: Stel dat Poetin ook de rest van Europa aanvalt, welke West-Europeaan zou nog bereid zijn om dat “Europa” (waar autochtone volkeren vernietigd worden) te verdedigen? In Oekraïne is het volk nog zichzelf, dat zie je aan hun strijdvaardigheid en cohesie. Hoeveel autochtone Vlamingen en andere West-Europeanen willen er strijden voor een Vlaanderen en Europa waar ze niet eens in mee tellen? En denk je dat al die “nieuwkomers”, die meer van hun vaderland – waaruit ze zogezegd “gevlucht” zijn – houden dan van het land dat hen voedt, zullen strijden aan de kant van Europa? Vergeet het maar! Je krijgt het mes in de rug! Wat zal je dan doen met je poen, postje en “aanzien” (dat laatste is héél relatief!).
  Denk daar maar eens over na! Denken jullie ook eens aan jullie kinderen of is dat ook maar bijzaak?
  2024 is de laatste kans, verspeel ze niet! Tenzij je een tweede Afrika wil, dan moeten jullie verder doen zoals jullie bezig zijn!

  Mvg van een ex-NVA-stemmer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s