The Army of The Woke

‘De witte mannencultuur heeft zeker een invloed op de gesprekken over ons klimaat’ weten vier volwassen vrouwen waaronder klimaatsstrijdster Jill in de NINA dit weekend. Jill kampte met een klimaatdepressie en mag haar apocalyptisch en deprimerend wereldbeeld nu vrolijk rondstrooien in elk populair interview. Ze kreeg er zelfs een heus TV-programma van de VRT voor. Seksistische en racistische praat toegestaan, zolang het over die witte, bah, mannen, bah, gaat.

Wie ook met een knoert van een klimaatdepressie kampt, is Anuna De Wever. Leren is zinloos want de wereld is toch om zeep, was haar opbeurende klimaatspijbelboodschap.

Dante’s negen kringen van de hel zijn elk gezelliger dan een theekransje met deze dames.

Wie er wel wat bovenop lijkt, is klimaatgoeroe Greta Thunberg. Ik zag haar deze week een liedje zingen en danske placeren. ‘Never gonna give you up.’ van Rick Ashley nog wel. ‘We zijn niet alleen boos.’ zei ze erbij. Die collectieve zelfmoord kan dan toch even wachten.

Tégen

De klimaatbeweging is steeds dieper geïnfiltreerd door extreemlinks. Getuige daarvan het toenemend aantal vlaggen van COMAC en RED FOX, de studenten- en jongerenbeweging van de communistische PvdA, op klimaatbetogingen, dixit De Morgen. En werkt Anuna nu wel of niet op de fractie van de Europese Groenen? Ze zetten alvast hun politieke agenda veel breder: tégen het kapitalisme, tégen de witte mannen, tégen boomers, tégen gender, tégen grenzen, tégen alles wat rechts en nationalistisch is.

Leger van progressieven

De recente oproep van de zelfverklaarde woordvoerder van de Vlaamse jeugd, King Connah, om ‘een leger van progressieven’ op de been te brengen, past perfect in dit vijandbeeld. The Big Shift voor The Army of the Woke. Hun eigen verontwaardigd geween toen Bart De Wever durfde spreken over het vormen van ‘een Vlaams front’, lijkt lang vergeten.

Dat de King maar oplet dat zijn eigen hoofd niet onder de guillotine belandt. ‘De revolutie eet haar eigen kinderen op’, wist de Franse revolutionair Danton aan de vooravond van zijn dood in 1794. Een paar uur later lag zijn afgehakte hoofd in de beulenmand.

Gezond verstand

Neen, geef mij maar het gezond verstand van de Leuvense middelbare schooldirectie die alle ouders deze week mailde over het klimaatspijbelen, en ik citeer:

‘Het is en blijft daarnaast ook spijbelen en dat kunnen we als school niet goedkeuren, laat staan ondersteunen.

Dat wil zeggen dat de lessen en geplande repetities en presentaties gewoon zullen doorgaan. Wie spijbelt, is onwettig afwezig, zal de gemiste leerstof uiteraard zelfstandig moeten inhalen, zal een 0 krijgen op een geplande repetitie of toets en zal ook een sanctie krijgen.’

Tevreden met onze schoolkeuze.

Prettige zondag,

Theo Francken, (Witte man en) Leider van de Noordelijke Alliantie van het Gezond Verstand en de Anti-Revolutie.

Of moest dat Lijder zijn?

Een gedachte over “The Army of The Woke

  1. Er is een eenzijdig racisme ontstaan tegen BLANKE hetero-mannen. Want ‘blank’ is blijkbaar ook “racistisch”. En de geslachtsvarianten zijn tegenwoordig een snobisme geworden. Kijk maar naar de selecties bij K2 zoekt K3. De eerste zin: “Ik ben 20 jaar en ik ben een…. (seksuele geaardheid).” En er zijn nogal wat varianten tegenwoordig. Stel je voor: ik ga solliciteren en kom binnen: “Ik ben Jürgen en ben hetero”. Niemand hoeft dat toch onmiddellijk te weten? Wat een ziekelijke trend! En hetero is blijkbaar niet meer “in”, zoals blank zijn niet meer “in” is. Toch blijken velen kleurenblind. Ik, als blanke hetero man, zie een duidelijk kleurverschil als ik mijn hand op een wit blad papier leg. Nee, ik ben niet wit. En ik zal me ook niet “wit” noemen omdat een paar dictator-achtige figuren eenzijdig besluiten dan ‘blank’ niet meer mag. Of is de democratie al begraven?

    Het zelfde zien we bij negers. Oei dat woord is ook al “racistisch”. Een tijd geleden kon in Europa zich niemand de Amerikaanse bekaktheid voorstellen. Daar mag het ‘F-woord’ niet gezegd worden. Oei, oei, ‘fuck’ mag niet gezegd worden. Drama! Shame on you! Hier hebben we nu het N-woord. Nee, neger mag niet meer gezegd worden omdat er eenzijdig bepaald is dat dit niet kan. We moeten ze “zwart” noemen, alsof dat respectvoller is (“die zwarten daar”, o ja, veel “beter”). Wel, ook daar blijken velen kleurenblind. De overgrote meerderheid van de negers zijn bruin, niet zwart. Sommigen neigen zelfs naar het oranje. Nee, voor mij blijven het negers. Indiërs zijn even donker, maar het zijn geen negers. Ik ga niet mee met de woke-dictatuur. Het woord neger heeft ook niets met racisme te maken, dat hebben de racisten van “Black lives matter” ervan gemaakt door de feiten te verdraaien. Men verwisselt het woord ‘nikker’ met ‘neger’. Ze begrijpen blijkbaar geen Nederlands en kennen hun geschiedenis niet. Hun voorbeeld is een misdadiger (Floyd), maar daar rept men geen woord over. De blanke misdadigers daarentegen moeten zelfs uit de geschiedenis gewist worden. Dat vandaag in Europa bepaalde negers, andere negers als slaaf gebruiken, wordt ook onder het tapijt geschoven. Nee, de blanke hetero-man is het “kwaad” van de wereld. Laten we alle blanken uitroeien, dan zal het wel een “fantastische” wereld zijn! 🙂 Dat blijkt uit het feit dat ze allemaal naar blanke landen vluchten. 😀

    Mocht men het originele ‘Mein Kampf’ lezen, waar veel tips in staan om onderzoek te doen naar onze geschiedenis, dan zou men inzien hoe Rusland geworden is tot wat het is. Men waarschuwt voor “extreem rechts”, maar het echte gevaar en de nieuwe dictatuur komt van “links”. Onderzoek de geschiedenis van Rusland! Nee, het is geen toeval dat het originele ‘Mein Kampf’ verboden is in het “vrije” Westen. Voor WOII stond ons hetzelfde lot te wachten als in Rusland. 100 jaar later is het weer zover. Maar ze noemen zichzelf “progressief”. Tja…

    Mvg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s